PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Çinko Stearat

Zinc Stearate

%0 kullanıcı beğeniyor · 553 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Çinko Stearat, stearik asidin metal tuzudur. Ürünleri bağlamak, kalınlaştırmak ve yağlamak için kullanılan beyaz bir katıdır. Bu bileşen, tozu bir arada tutmaya yardımcı olduğu toz makyajda yaygındır. Çinko Stearat hidrofobiktir ve suyu iter.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Kozmetik Renklendirici
  • Yapışma önleyici
  • Viskozite Kontrolü
Çinko Stearat kimyasal yapısı
C36H70O4Zn

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38977
  • INCI: ZINC STEARATE
  • INN: zinc stearate
  • CAS: 557-05-1
  • EC: 209-151-9

Sık sorulan sorular

Çinko Stearat nedir?
Çinko Stearat, stearik asidin metal tuzudur. Ürünleri bağlamak, kalınlaştırmak ve yağlamak için kullanılan beyaz bir katıdır. Bu bileşen, tozu bir arada tutmaya yardımcı olduğu toz makyajda yaygındır. Çinko Stearat hidrofobiktir ve suyu iter.
Çinko Stearat gözenek tıkar mı?
Çinko Stearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Çinko Stearat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Çinko Stearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Çinko Stearat hamilelikte kullanılabilir mi?
Çinko Stearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 553 ürünü gör

Kaynaklar