PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Wrightia Tinctoria Yaprak Yağı

Wrightia Tinctoria Leaf Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Wrightia Tinctoria Yaprak Yağı bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Antimikrobiyal
  • Kepek önleyici
  • Saç Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 89671
  • INCI: WRIGHTIA TINCTORIA LEAF OIL

Sık sorulan sorular

Wrightia Tinctoria Yaprak Yağı nedir?
Wrightia Tinctoria Yaprak Yağı bir yağdır.
Wrightia Tinctoria Yaprak Yağı gözenek tıkar mı?
Wrightia Tinctoria Yaprak Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Wrightia Tinctoria Yaprak Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Wrightia Tinctoria Yaprak Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Wrightia Tinctoria Yaprak Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Wrightia Tinctoria Yaprak Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.