PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Buğday germamidopropil etildimonyum etosülfat

Wheatgermamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Buğday germamidopropil Etildimonyum Etosülfat bir tür sülfattır.

Ne olduğu

  • Sülfat: Sülfatlar, esas olarak cilt bakımında temizlik maddesi olarak kullanılan bir tuz türüdür.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Antistatik
  • Saç Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80697
  • INCI: WHEATGERMAMIDOPROPYL ETHYLDIMONIUM ETHOSULFATE
  • CAS: 115340-80-2
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Buğday germamidopropil etildimonyum etosülfat nedir?
Buğday germamidopropil Etildimonyum Etosülfat bir tür sülfattır.
Buğday germamidopropil etildimonyum etosülfat gözenek tıkar mı?
Buğday germamidopropil etildimonyum etosülfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Buğday germamidopropil etildimonyum etosülfat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Buğday germamidopropil etildimonyum etosülfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Buğday germamidopropil etildimonyum etosülfat hamilelikte kullanılabilir mi?
Buğday germamidopropil etildimonyum etosülfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.