Buğday Tohumu Asit
Wheat Germ Acid
%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✕ Gözenek tıkayıcı (komedojenik 4/5)
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Buğday Tohumu Asidi sivilce eğilimli ciltler için kötü olabilir.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
- Akneye neden olabilir: Yaygın akne Akne vulgaris olarak bilinir. Akne, cilt folikülleri sebum, saç, cilt hücreleri veya yağlar tarafından tıkandığında oluşur. Birkaç sivilce türü vardır: beyaz noktalar, siyah noktalar, papüller, püstüller, nodüller ve kistler.
Fonksiyonlar
- Temizlik
- Yumuşatıcı
- Emülsifiye edici
- Cilt Bakımı
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 80655
- INCI: WHEAT GERM ACID
- CAS: 68938-32-9
Sık sorulan sorular
- Buğday Tohumu Asit nedir?
- Buğday Tohumu Asidi sivilce eğilimli ciltler için kötü olabilir.
- Buğday Tohumu Asit hangi ciltlere uygun değil?
- Buğday Tohumu Asit için bilinen endişeler: Akneye neden olabilir: Yaygın akne Akne vulgaris olarak bilinir. Akne, cilt folikülleri sebum, saç, cilt hücreleri veya yağlar tarafından tıkandığında oluşur. Birkaç sivilce türü vardır: beyaz noktalar, siyah noktalar, papüller, püstüller, nodüller ve kistler..
- Buğday Tohumu Asit gözenek tıkar mı?
- Evet, Buğday Tohumu Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinir (komedojenik puanı 4/5).
- Buğday Tohumu Asit mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Buğday Tohumu Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Buğday Tohumu Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
- Buğday Tohumu Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Simplicite Damask Rose Gündüz Kremi Gündüz Nemlendiriciler · 5.0/5 (1)
- Dr. Sante Muz Saç Maskesi Saç Maskeleri · 5.0/5 (1)
- Komenuka Bijin Nemlendirici Saç Bakımı Kullanılmayan Tedaviler · 5.0/5 (1)