PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Vitis Vinifera Kök Özü

Vitis Vinifera Root Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Vitis Vinifera Root Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
Vitis Vinifera Kök Özü kimyasal yapısı
C18H32O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38896
  • INCI: VITIS VINIFERA ROOT EXTRACT
  • CAS: 85594-37-2 / 84929-27-1
  • EC: 287-896-9 / 284-511-6

Sık sorulan sorular

Vitis Vinifera Kök Özü nedir?
Henüz Vitis Vinifera Root Extract için bir açıklamamız yok.
Vitis Vinifera Kök Özü gözenek tıkar mı?
Vitis Vinifera Kök Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Vitis Vinifera Kök Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Vitis Vinifera Kök Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Vitis Vinifera Kök Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Vitis Vinifera Kök Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler