PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Vitis Vinifera Yaprak Yağı

Vitis Vinifera Leaf Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Vitis Vinifera Yaprak Yağı bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
Vitis Vinifera Yaprak Yağı kimyasal yapısı
C18H32O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 60137
  • INCI: VITIS VINIFERA LEAF OIL
  • CAS: 85594-37-2 / 84929-27-1 / 8016-21-5
  • EC: 287-896-9 / 284-511-6 / 232-403-4

Sık sorulan sorular

Vitis Vinifera Yaprak Yağı nedir?
Vitis Vinifera Yaprak Yağı bir yağdır.
Vitis Vinifera Yaprak Yağı gözenek tıkar mı?
Vitis Vinifera Yaprak Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Vitis Vinifera Yaprak Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Vitis Vinifera Yaprak Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Vitis Vinifera Yaprak Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Vitis Vinifera Yaprak Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.