Valerik Asit
Valeric Acid
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Valerik Asit bir kokudur.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 41280
- INCI: VALERIC ACID
- CAS: 109-52-4
- EC: 203-677-2
Sık sorulan sorular
- Valerik Asit nedir?
- Valerik Asit bir kokudur.
- Valerik Asit gözenek tıkar mı?
- Valerik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Valerik Asit mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Valerik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Valerik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
- Valerik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Farm Stay Görünür Fark Hacim Arttırıcı Maskara Maskara · 5.0/5 (1)