PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Triptofan

Tryptophan

%0 kullanıcı beğeniyor · 127 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Tryptophan için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Antistatik
  • Saç Bakımı
Triptofan kimyasal yapısı
C11H12N2O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38801
  • INCI: TRYPTOPHAN
  • INN: tryptophan
  • CAS: 54-12-6 / 73-22-3
  • EC: 200-194-9 / 200-795-6

Sık sorulan sorular

Triptofan nedir?
Henüz Tryptophan için bir açıklamamız yok.
Triptofan gözenek tıkar mı?
Triptofan gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Triptofan mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Triptofan mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Triptofan hamilelikte kullanılabilir mi?
Triptofan hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 127 ürünü gör