PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Triticum Vulgare Nişastası

Triticum Vulgare Starch

%0 kullanıcı beğeniyor · 27 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Triticum Vulgare Nişasta bir eksfoliyandır.

Ne olduğu

  • Eksfoliyant: Eksfoliyantlar ölü cilt hücrelerinin giderilmesine yardımcı olur ve gözenekleri açmaya, pürüzlü cildi yumuşatmaya ve cildin nemini artırmaya yardımcı olabilir.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emici
  • Aşındırıcı
  • Bağlama
  • Hacim
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80436
  • INCI: TRITICUM VULGARE STARCH
  • INN: starch
  • CAS: 9005-25-8
  • EC: 232-679-6

Sık sorulan sorular

Triticum Vulgare Nişastası nedir?
Triticum Vulgare Nişasta bir eksfoliyandır.
Triticum Vulgare Nişastası gözenek tıkar mı?
Triticum Vulgare Nişastası gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Triticum Vulgare Nişastası mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Triticum Vulgare Nişastası mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Triticum Vulgare Nişastası hamilelikte kullanılabilir mi?
Triticum Vulgare Nişastası hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler