PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Triticum Vulgare Tohum Ekstresi

Triticum Vulgare Seed Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 39 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Triticum Vulgare Seed Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Cilt Koruyucu
  • Tamponlama
  • Ayrıştırma

CosIng verisi

  • CosIng ID: 59906
  • INCI: TRITICUM VULGARE SEED EXTRACT
  • CAS: 84012-44-2
  • EC: 281-689-7

Sık sorulan sorular

Triticum Vulgare Tohum Ekstresi nedir?
Henüz Triticum Vulgare Seed Extract için bir açıklamamız yok.
Triticum Vulgare Tohum Ekstresi gözenek tıkar mı?
Triticum Vulgare Tohum Ekstresi gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Triticum Vulgare Tohum Ekstresi mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Triticum Vulgare Tohum Ekstresi mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Triticum Vulgare Tohum Ekstresi hamilelikte kullanılabilir mi?
Triticum Vulgare Tohum Ekstresi hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler