PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Triticum Vulgare Mikrop Özü

Triticum Vulgare Germ Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 177 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Bu bileşen, buğday bitkisinin tohum kısmından çıkarılır. Bir bitkinin tohumu, tohum embriyosunu veya yeni bir bitkiye dönüşen kısmı ifade eder. Bazı çalışmalar buğday tohumunun yara iyileşmesine yardımcı olduğunu bulmuştur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Cilt Koruyucu

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38786
  • INCI: TRITICUM VULGARE GERM EXTRACT
  • CAS: 84012-44-2
  • EC: 281-689-7

Sık sorulan sorular

Triticum Vulgare Mikrop Özü nedir?
Bu bileşen, buğday bitkisinin tohum kısmından çıkarılır. Bir bitkinin tohumu, tohum embriyosunu veya yeni bir bitkiye dönüşen kısmı ifade eder. Bazı çalışmalar buğday tohumunun yara iyileşmesine yardımcı olduğunu bulmuştur.
Triticum Vulgare Mikrop Özü gözenek tıkar mı?
Triticum Vulgare Mikrop Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Triticum Vulgare Mikrop Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Triticum Vulgare Mikrop Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Triticum Vulgare Mikrop Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Triticum Vulgare Mikrop Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 29 ürünü gör

Kaynaklar