PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Triticum Vulgare Un Lipitleri

Triticum Vulgare Flour Lipids

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Triticum Vulgare Flour Lipids için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 59901
  • INCI: TRITICUM VULGARE FLOUR LIPIDS
  • CAS: 84012-44-2
  • EC: 281-689-7

Sık sorulan sorular

Triticum Vulgare Un Lipitleri nedir?
Henüz Triticum Vulgare Flour Lipids için bir açıklamamız yok.
Triticum Vulgare Un Lipitleri gözenek tıkar mı?
Triticum Vulgare Un Lipitleri gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Triticum Vulgare Un Lipitleri mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Triticum Vulgare Un Lipitleri mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Triticum Vulgare Un Lipitleri hamilelikte kullanılabilir mi?
Triticum Vulgare Un Lipitleri hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler