Triticum Vulgare Un Özü
Triticum Vulgare Flour Extract
%0 kullanıcı beğeniyor · 11 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Triticum Vulgare Flour Extract için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 59903
- INCI: TRITICUM VULGARE FLOUR EXTRACT
- CAS: 84012-44-2
- EC: 281-689-7
Sık sorulan sorular
- Triticum Vulgare Un Özü nedir?
- Henüz Triticum Vulgare Flour Extract için bir açıklamamız yok.
- Triticum Vulgare Un Özü gözenek tıkar mı?
- Triticum Vulgare Un Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Triticum Vulgare Un Özü mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Triticum Vulgare Un Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Triticum Vulgare Un Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
- Triticum Vulgare Un Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- May Coop Vine Expert Serum “Yaşlanma Karşıtı” Serumlar · 5.0/5 (1)
- May Coop Çiğ Sos Esanslar · 5.0/5 (1)