Triticum Aestivum Tohum Ekstresi
Triticum Aestivum Seed Extract
%0 kullanıcı beğeniyor · 10 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Triticum Aestivum Tohum Ekstresi bir kokudur.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
- Cilt Bakımı
- Saç Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 41255
- INCI: TRITICUM AESTIVUM SEED EXTRACT
- CAS: 84012-44-2
- EC: 281-689-7
Sık sorulan sorular
- Triticum Aestivum Tohum Ekstresi nedir?
- Triticum Aestivum Tohum Ekstresi bir kokudur.
- Triticum Aestivum Tohum Ekstresi gözenek tıkar mı?
- Triticum Aestivum Tohum Ekstresi gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Triticum Aestivum Tohum Ekstresi mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Triticum Aestivum Tohum Ekstresi mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Triticum Aestivum Tohum Ekstresi hamilelikte kullanılabilir mi?
- Triticum Aestivum Tohum Ekstresi hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.