PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Tristearil Sitrat

Tristearyl Citrate

%0 kullanıcı beğeniyor · 13 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Tristearyl Citrate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
Tristearil Sitrat kimyasal yapısı
C60H116O7

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38778
  • INCI: TRISTEARYL CITRATE
  • CAS: 7775-50-0
  • EC: 231-896-3

Sık sorulan sorular

Tristearil Sitrat nedir?
Henüz Tristearyl Citrate için bir açıklamamız yok.
Tristearil Sitrat gözenek tıkar mı?
Tristearil Sitrat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Tristearil Sitrat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Tristearil Sitrat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Tristearil Sitrat hamilelikte kullanılabilir mi?
Tristearil Sitrat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler