PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Tripropilen Glikol Diakrilat

Tripropylene Glycol Diacrylate

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Tripropylene Glycol Diacrylate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Plasti CI Ser
Tripropilen Glikol Diakrilat kimyasal yapısı
C15H24O6

CosIng verisi

  • CosIng ID: 91778
  • INCI: TRIPROPYLENE GLYCOL DIACRYLATE
  • CAS: 42978-66-5

Sık sorulan sorular

Tripropilen Glikol Diakrilat nedir?
Henüz Tripropylene Glycol Diacrylate için bir açıklamamız yok.
Tripropilen Glikol Diakrilat gözenek tıkar mı?
Tripropilen Glikol Diakrilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Tripropilen Glikol Diakrilat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Tripropilen Glikol Diakrilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Tripropilen Glikol Diakrilat hamilelikte kullanılabilir mi?
Tripropilen Glikol Diakrilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler