PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Tripropilen Glikol

Tripropylene Glycol

%0 kullanıcı beğeniyor · 24 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Tripropilen Glikol bir antioksidandır.

Ne olduğu

  • Antioksidanlar: Antioksidanlar oksidasyonu veya hücre hasarına yol açan ve yaşlanma belirtilerini düzelttiği, cilt tonunu aydınlatdığı ve bazı antioksidanların kolajeni uyarmaya yardımcı olduğu bulunan kimyasal bir reaksiyonu engeller.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsiyon Stabilizasyon
  • Nemlendirici
  • Antioksidanlar

CosIng verisi

  • CosIng ID: 59881
  • INCI: TRIPROPYLENE GLYCOL
  • CAS: 24800-44-0
  • EC: 246-446-0

Sık sorulan sorular

Tripropilen Glikol nedir?
Tripropilen Glikol bir antioksidandır.
Tripropilen Glikol gözenek tıkar mı?
Tripropilen Glikol gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Tripropilen Glikol mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Tripropilen Glikol mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Tripropilen Glikol hamilelikte kullanılabilir mi?
Tripropilen Glikol hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler