PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Trioktildodesil Sitrat

Trioctyldodecyl Citrate

%0 kullanıcı beğeniyor · 46 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Trioctyldodecyl Citrate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
Trioktildodesil Sitrat kimyasal yapısı
C66H128O7

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80402
  • INCI: TRIOCTYLDODECYL CITRATE
  • CAS: 126121-35-5
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Trioktildodesil Sitrat nedir?
Henüz Trioctyldodecyl Citrate için bir açıklamamız yok.
Trioktildodesil Sitrat gözenek tıkar mı?
Trioktildodesil Sitrat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Trioktildodesil Sitrat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Trioktildodesil Sitrat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Trioktildodesil Sitrat hamilelikte kullanılabilir mi?
Trioktildodesil Sitrat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler