PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Trimetilolpropan Triizostearat

Trimethylolpropane Triisostearate

%0 kullanıcı beğeniyor · 67 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Trimethylolpropane Triisostearate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
Trimetilolpropan Triizostearat kimyasal yapısı
C60H116O6

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38747
  • INCI: TRIMETHYLOLPROPANE TRIISOSTEARATE
  • CAS: 68541-50-4
  • EC: 271-347-5

Sık sorulan sorular

Trimetilolpropan Triizostearat nedir?
Henüz Trimethylolpropane Triisostearate için bir açıklamamız yok.
Trimetilolpropan Triizostearat gözenek tıkar mı?
Trimetilolpropan Triizostearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Trimetilolpropan Triizostearat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Trimetilolpropan Triizostearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Trimetilolpropan Triizostearat hamilelikte kullanılabilir mi?
Trimetilolpropan Triizostearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 67 ürünü gör