Trimetilolpropan Triakrilat
Trimethylolpropane Triacrylate
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Trimethylolpropane Triacrylate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Film Şekillendirme
- Saç Bakımı
- Saç Sabitleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 59859
- INCI: TRIMETHYLOLPROPANE TRIACRYLATE
- CAS: 15625-89-5
- EC: 239-701-3
Sık sorulan sorular
- Trimetilolpropan Triakrilat nedir?
- Henüz Trimethylolpropane Triacrylate için bir açıklamamız yok.
- Trimetilolpropan Triakrilat gözenek tıkar mı?
- Trimetilolpropan Triakrilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Trimetilolpropan Triakrilat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Trimetilolpropan Triakrilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Trimetilolpropan Triakrilat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Trimetilolpropan Triakrilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.