Trimetilbisikloheptan
Trimethylbicycloheptane
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Trimetilbisikloheptan bir kokudur.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 41162
- INCI: TRIMETHYLBICYCLOHEPTANE
- CAS: 473-55-2 / 6876-13-7
- EC: 207-467-1 / 229-978-9
Sık sorulan sorular
- Trimetilbisikloheptan nedir?
- Trimetilbisikloheptan bir kokudur.
- Trimetilbisikloheptan gözenek tıkar mı?
- Trimetilbisikloheptan gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Trimetilbisikloheptan mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Trimetilbisikloheptan mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Trimetilbisikloheptan hamilelikte kullanılabilir mi?
- Trimetilbisikloheptan hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.