PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Trimetil Pentafenil Trisiloksan

Trimethyl Pentaphenyl Trisiloxane

%0 kullanıcı beğeniyor · 27 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Trimetil Pentafenil Trisiloksan bir silikon türüdür.

Ne olduğu

  • Silikon: Silikonlar, bir ürünün görünümünü ve hissini artırmaya yardımcı olmak için kullanılan silikon mineralinden türetilen renksiz bir maddedir.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
Trimetil Pentafenil Trisiloksan kimyasal yapısı
C33H34O2Si3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80389
  • INCI: TRIMETHYL PENTAPHENYL TRISILOXANE
  • CAS: 3390-61-2 / 28855-11-0
  • EC: 222-222-9

Sık sorulan sorular

Trimetil Pentafenil Trisiloksan nedir?
Trimetil Pentafenil Trisiloksan bir silikon türüdür.
Trimetil Pentafenil Trisiloksan gözenek tıkar mı?
Trimetil Pentafenil Trisiloksan gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Trimetil Pentafenil Trisiloksan mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Trimetil Pentafenil Trisiloksan mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Trimetil Pentafenil Trisiloksan hamilelikte kullanılabilir mi?
Trimetil Pentafenil Trisiloksan hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler