PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Trimetil Pentanil Diizobütirat

Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate

%0 kullanıcı beğeniyor · 74 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Plasti CI Ser
Trimetil Pentanil Diizobütirat kimyasal yapısı
C16H30O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38741
  • INCI: TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE
  • CAS: 6846-50-0
  • EC: 229-934-9

Sık sorulan sorular

Trimetil Pentanil Diizobütirat nedir?
Henüz Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate için bir açıklamamız yok.
Trimetil Pentanil Diizobütirat gözenek tıkar mı?
Trimetil Pentanil Diizobütirat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Trimetil Pentanil Diizobütirat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Trimetil Pentanil Diizobütirat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Trimetil Pentanil Diizobütirat hamilelikte kullanılabilir mi?
Trimetil Pentanil Diizobütirat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 15 ürünü gör