Trilinolenin
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Trilinolenin için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Yumuşatıcı
- Cilt Bakımı
- Yeniden doldurma
- Viskozite Kontrolü
CosIng verisi
- CosIng ID: 80385
- INCI: TRILINOLENIN
- CAS: 14465-68-0
- EC: 238-457-5
Sık sorulan sorular
- Trilinolenin nedir?
- Henüz Trilinolenin için bir açıklamamız yok.
- Trilinolenin gözenek tıkar mı?
- Trilinolenin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Trilinolenin mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Trilinolenin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Trilinolenin hamilelikte kullanılabilir mi?
- Trilinolenin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.