PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Trilinoleik Asit

Trilinoleic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Trilinoleic Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
  • Yeniden doldurma
  • Viskozite Kontrolü
Trilinoleik Asit kimyasal yapısı
C54H96O6

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38736
  • INCI: TRILINOLEIC ACID
  • CAS: 7049-66-3

Sık sorulan sorular

Trilinoleik Asit nedir?
Henüz Trilinoleic Acid için bir açıklamamız yok.
Trilinoleik Asit gözenek tıkar mı?
Trilinoleik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Trilinoleik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Trilinoleik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Trilinoleik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Trilinoleik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler