PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Triisodesil Trimelitat

Triisodecyl Trimellitate

%0 kullanıcı beğeniyor · 23 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Triisodecyl Trimellitate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
Triisodesil Trimelitat kimyasal yapısı
C39H66O6

CosIng verisi

  • CosIng ID: 59849
  • INCI: TRIISODECYL TRIMELLITATE
  • CAS: 36631-30-8
  • EC: 253-138-0

Sık sorulan sorular

Triisodesil Trimelitat nedir?
Henüz Triisodecyl Trimellitate için bir açıklamamız yok.
Triisodesil Trimelitat gözenek tıkar mı?
Triisodesil Trimelitat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Triisodesil Trimelitat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Triisodesil Trimelitat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Triisodesil Trimelitat hamilelikte kullanılabilir mi?
Triisodesil Trimelitat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler