PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Triisosetil Sitrat

Triisocetyl Citrate

%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Triisocetyl Citrate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
Triisosetil Sitrat kimyasal yapısı
C54H104O7

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38719
  • INCI: TRIISOCETYL CITRATE
  • CAS: 93385-14-9
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Triisosetil Sitrat nedir?
Henüz Triisocetyl Citrate için bir açıklamamız yok.
Triisosetil Sitrat gözenek tıkar mı?
Triisosetil Sitrat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Triisosetil Sitrat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Triisosetil Sitrat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Triisosetil Sitrat hamilelikte kullanılabilir mi?
Triisosetil Sitrat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler