PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Trigonella Foenum-Graecum Tohum Yağı

Trigonella Foenum-Graecum Seed Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Trigonella Foenum-Graecum Tohum Yağı bir kokudur ve bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 41157
  • INCI: TRIGONELLA FOENUM-GRAECUM SEED OIL
  • CAS: 84625-40-1
  • EC: 283-415-1

Sık sorulan sorular

Trigonella Foenum-Graecum Tohum Yağı nedir?
Trigonella Foenum-Graecum Tohum Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Trigonella Foenum-Graecum Tohum Yağı gözenek tıkar mı?
Trigonella Foenum-Graecum Tohum Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Trigonella Foenum-Graecum Tohum Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Trigonella Foenum-Graecum Tohum Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Trigonella Foenum-Graecum Tohum Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Trigonella Foenum-Graecum Tohum Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler