PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Trifolium Pratense Tohum Ekstresi

Trifolium Pratense Seed Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Trifolium Pratense Tohum Ekstresi bir antioksidandır.

Ne olduğu

  • Antioksidanlar: Antioksidanlar oksidasyonu veya hücre hasarına yol açan ve yaşlanma belirtilerini düzelttiği, cilt tonunu aydınlatdığı ve bazı antioksidanların kolajeni uyarmaya yardımcı olduğu bulunan kimyasal bir reaksiyonu engeller.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Antioksidanlar
Trifolium Pratense Tohum Ekstresi kimyasal yapısı
C18H26CoN2O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 84081
  • INCI: TRIFOLIUM PRATENSE SEED EXTRACT
  • CAS: 85085-25-2
  • EC: 285-356-7

Sık sorulan sorular

Trifolium Pratense Tohum Ekstresi nedir?
Trifolium Pratense Tohum Ekstresi bir antioksidandır.
Trifolium Pratense Tohum Ekstresi gözenek tıkar mı?
Trifolium Pratense Tohum Ekstresi gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Trifolium Pratense Tohum Ekstresi mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Trifolium Pratense Tohum Ekstresi mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Trifolium Pratense Tohum Ekstresi hamilelikte kullanılabilir mi?
Trifolium Pratense Tohum Ekstresi hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.