PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Trifolium Pratense Yaprak Özü

Trifolium Pratense Leaf Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 13 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Trifolium Pratense Yaprak Ekstresi bir antioksidandır.

Ne olduğu

  • Antioksidanlar: Antioksidanlar oksidasyonu veya hücre hasarına yol açan ve yaşlanma belirtilerini düzelttiği, cilt tonunu aydınlatdığı ve bazı antioksidanların kolajeni uyarmaya yardımcı olduğu bulunan kimyasal bir reaksiyonu engeller.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Antioksidanlar
Trifolium Pratense Yaprak Özü kimyasal yapısı
C18H26CoN2O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 59840
  • INCI: TRIFOLIUM PRATENSE LEAF EXTRACT
  • CAS: 85085-25-2
  • EC: 285-356-7

Sık sorulan sorular

Trifolium Pratense Yaprak Özü nedir?
Trifolium Pratense Yaprak Ekstresi bir antioksidandır.
Trifolium Pratense Yaprak Özü gözenek tıkar mı?
Trifolium Pratense Yaprak Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Trifolium Pratense Yaprak Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Trifolium Pratense Yaprak Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Trifolium Pratense Yaprak Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Trifolium Pratense Yaprak Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 13 ürünü gör