PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Trifolium Pratense Çiçek Özü

Trifolium Pratense Flower Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 201 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Trifolium Pratense Çiçek Özü, büyük gözenekleri azaltmaya yardımcı olabilir.

Ne olduğu

—

Faydalar

  • Büyük Gözenekleri Azaltır: Gözenekler ciltte ter ve yağ çıkaran küçük açıklıklardır. Aşırı sebum üretimi, akne, güneş hasarı ve gözenek tıkayan bileşenler kullanılarak büyüyebilirler.

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Büzücü
  • Maskeleme
Trifolium Pratense Çiçek Özü kimyasal yapısı
C18H26CoN2O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 59842
  • INCI: TRIFOLIUM PRATENSE FLOWER EXTRACT
  • CAS: 85085-25-2
  • EC: 285-356-7

Sık sorulan sorular

Trifolium Pratense Çiçek Özü nedir?
Trifolium Pratense Çiçek Özü, büyük gözenekleri azaltmaya yardımcı olabilir.
Trifolium Pratense Çiçek Özü faydaları nelerdir?
Trifolium Pratense Çiçek Özü şu faydalarla ilişkilendirilir: Büyük Gözenekleri Azaltır: Gözenekler ciltte ter ve yağ çıkaran küçük açıklıklardır. Aşırı sebum üretimi, akne, güneş hasarı ve gözenek tıkayan bileşenler kullanılarak büyüyebilirler..
Trifolium Pratense Çiçek Özü gözenek tıkar mı?
Trifolium Pratense Çiçek Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Trifolium Pratense Çiçek Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Trifolium Pratense Çiçek Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Trifolium Pratense Çiçek Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Trifolium Pratense Çiçek Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 29 ürünü gör