PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Trifolium Pratense Çiçeği

Trifolium Pratense Flower

%0 kullanıcı beğeniyor · 4 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Trifolium Pratense Flower için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
Trifolium Pratense Çiçeği kimyasal yapısı
C18H26CoN2O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 84269
  • INCI: TRIFOLIUM PRATENSE FLOWER
  • CAS: 85085-25-2
  • EC: 285-356-7

Sık sorulan sorular

Trifolium Pratense Çiçeği nedir?
Henüz Trifolium Pratense Flower için bir açıklamamız yok.
Trifolium Pratense Çiçeği gözenek tıkar mı?
Trifolium Pratense Çiçeği gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Trifolium Pratense Çiçeği mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Trifolium Pratense Çiçeği mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Trifolium Pratense Çiçeği hamilelikte kullanılabilir mi?
Trifolium Pratense Çiçeği hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler