PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Trifolium Pratense Özü

Trifolium Pratense Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 42 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Trifolium Pratense Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Saç Bakımı
Trifolium Pratense Özü kimyasal yapısı
C18H26CoN2O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 83468
  • INCI: TRIFOLIUM PRATENSE EXTRACT
  • CAS: 85085-25-2
  • EC: 285-356-7

Sık sorulan sorular

Trifolium Pratense Özü nedir?
Henüz Trifolium Pratense Extract için bir açıklamamız yok.
Trifolium Pratense Özü gözenek tıkar mı?
Trifolium Pratense Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Trifolium Pratense Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Trifolium Pratense Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Trifolium Pratense Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Trifolium Pratense Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 42 ürünü gör