Trietilheksil Sitrat
Triethylhexyl Citrate
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Triethylhexyl Citrate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Yumuşatıcı
- Cilt Bakımı
- Plasti CI Ser
CosIng verisi
- CosIng ID: 80355
- INCI: TRIETHYLHEXYL CITRATE
- CAS: 7147-34-4
- EC: 230-457-3
Sık sorulan sorular
- Trietilheksil Sitrat nedir?
- Henüz Triethylhexyl Citrate için bir açıklamamız yok.
- Trietilheksil Sitrat gözenek tıkar mı?
- Trietilheksil Sitrat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Trietilheksil Sitrat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Trietilheksil Sitrat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Trietilheksil Sitrat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Trietilheksil Sitrat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.