PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Trietilheksanoin

Triethylhexanoin

%0 kullanıcı beğeniyor · 927 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Trietilheksanoin, gliserin ve 2-etilheksanoik asitten oluşturulur. Bir çözücü ve yumuşatıcıdır. Bir çözücü olarak Trietilheksanoin, bileşenlerin kararlı bazlarda çözülmesine yardımcı olur veya bileşenlerin ürün boyunca eşit olarak dağıtılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda yumuşatıcıdır ve cildi şekillendirmeye yardımcı olur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Cilt Bakımı
  • Saç Bakımı
  • Parfümleme
Trietilheksanoin kimyasal yapısı
C27H50O6

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80354
  • INCI: TRIETHYLHEXANOIN
  • CAS: 7360-38-5
  • EC: 230-896-0

Sık sorulan sorular

Trietilheksanoin nedir?
Trietilheksanoin, gliserin ve 2-etilheksanoik asitten oluşturulur. Bir çözücü ve yumuşatıcıdır. Bir çözücü olarak Trietilheksanoin, bileşenlerin kararlı bazlarda çözülmesine yardımcı olur veya bileşenlerin ürün boyunca eşit olarak dağıtılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda yumuşatıcıdır ve cildi şekillendirmeye yardımcı olur.
Trietilheksanoin gözenek tıkar mı?
Trietilheksanoin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Trietilheksanoin mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Trietilheksanoin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Trietilheksanoin hamilelikte kullanılabilir mi?
Trietilheksanoin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 927 ürünü gör

Kaynaklar