PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Trietil Sitrat

Triethyl Citrate

%25 kullanıcı beğeniyor · 697 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Trietil Sitrat bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Parfümleme
  • Plasti CI Ser
Trietil Sitrat kimyasal yapısı
C12H20O7

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80375
  • INCI: TRIETHYL CITRATE
  • CAS: 77-93-0
  • EC: 201-070-7

Sık sorulan sorular

Trietil Sitrat nedir?
Trietil Sitrat bir kokudur.
Trietil Sitrat gözenek tıkar mı?
Trietil Sitrat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Trietil Sitrat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Trietil Sitrat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Trietil Sitrat hamilelikte kullanılabilir mi?
Trietil Sitrat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 697 ürünü gör