PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Tridesil Stearat

Tridecyl Stearate

%0 kullanıcı beğeniyor · 63 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Tridesil Stearat mantar sivilcesi için güvenli değildir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

  • Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır.

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
Tridesil Stearat kimyasal yapısı
C31H62O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38697
  • INCI: TRIDECYL STEARATE
  • CAS: 31556-45-3
  • EC: 250-696-7

Sık sorulan sorular

Tridesil Stearat nedir?
Tridesil Stearat mantar sivilcesi için güvenli değildir.
Tridesil Stearat hangi ciltlere uygun değil?
Tridesil Stearat için bilinen endişeler: Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır..
Tridesil Stearat gözenek tıkar mı?
Tridesil Stearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Tridesil Stearat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Tridesil Stearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Tridesil Stearat hamilelikte kullanılabilir mi?
Tridesil Stearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 63 ürünü gör