PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Tridesil Neopentanoat

Tridecyl Neopentanoate

%0 kullanıcı beğeniyor · 10 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Bu bileşen, güneş koruyucu bileşenlerin yayılmasına yardımcı olmak için sıklıkla kullanılan bir yumuşatıcıdır. Tridesil alkol ve neopentanoik asitten oluşturulur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
  • Bağlama

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38695
  • INCI: TRIDECYL NEOPENTANOATE
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Tridesil Neopentanoat nedir?
Bu bileşen, güneş koruyucu bileşenlerin yayılmasına yardımcı olmak için sıklıkla kullanılan bir yumuşatıcıdır. Tridesil alkol ve neopentanoik asitten oluşturulur.
Tridesil Neopentanoat gözenek tıkar mı?
Tridesil Neopentanoat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Tridesil Neopentanoat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Tridesil Neopentanoat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Tridesil Neopentanoat hamilelikte kullanılabilir mi?
Tridesil Neopentanoat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Kaynaklar