Tridesil Etilheksanoat
Tridecyl Ethylhexanoate
%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Tridecyl Ethylhexanoate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Yumuşatıcı
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 38692
- INCI: TRIDECYL ETHYLHEXANOATE
- CAS: 125804-07-1
Sık sorulan sorular
- Tridesil Etilheksanoat nedir?
- Henüz Tridecyl Ethylhexanoate için bir açıklamamız yok.
- Tridesil Etilheksanoat gözenek tıkar mı?
- Tridesil Etilheksanoat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Tridesil Etilheksanoat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Tridesil Etilheksanoat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Tridesil Etilheksanoat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Tridesil Etilheksanoat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Judydoll Maskara Sökücü Makyaj Temizleyiciler · 5.0/5 (1)
- Flortte Maskara Sökücü Makyaj Temizleyiciler · 5.0/5 (1)