PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Trideceth-7 Karboksilik Asit

Trideceth-7 Carboxylic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 4 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Trideceth-7 Carboxylic Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Köpüklenme
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80333
  • INCI: TRIDECETH-7 CARBOXYLIC ACID
  • CAS: 68412-55-5
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Trideceth-7 Karboksilik Asit nedir?
Henüz Trideceth-7 Carboxylic Acid için bir açıklamamız yok.
Trideceth-7 Karboksilik Asit gözenek tıkar mı?
Trideceth-7 Karboksilik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Trideceth-7 Karboksilik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Trideceth-7 Karboksilik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Trideceth-7 Karboksilik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Trideceth-7 Karboksilik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.