PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Trisiklodesenil Propiyonat

Tricyclodecenyl Propionate

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Trisiklodesenil Propionat bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Parfümleme
  • Deodorant
Trisiklodesenil Propiyonat kimyasal yapısı
C13H18O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 59814
  • INCI: TRICYCLODECENYL PROPIONATE
  • CAS: 17511-60-3
  • EC: 241-514-7

Sık sorulan sorular

Trisiklodesenil Propiyonat nedir?
Trisiklodesenil Propionat bir kokudur.
Trisiklodesenil Propiyonat gözenek tıkar mı?
Trisiklodesenil Propiyonat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Trisiklodesenil Propiyonat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Trisiklodesenil Propiyonat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Trisiklodesenil Propiyonat hamilelikte kullanılabilir mi?
Trisiklodesenil Propiyonat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler