PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Trichosanthes Kirilowii Kök Özü

Trichosanthes Kirilowii Root Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 60 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Trichosanthes Kirilowii Root Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Koruyucu

CosIng verisi

  • CosIng ID: 59813
  • INCI: TRICHOSANTHES KIRILOWII ROOT EXTRACT

Sık sorulan sorular

Trichosanthes Kirilowii Kök Özü nedir?
Henüz Trichosanthes Kirilowii Root Extract için bir açıklamamız yok.
Trichosanthes Kirilowii Kök Özü gözenek tıkar mı?
Trichosanthes Kirilowii Kök Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Trichosanthes Kirilowii Kök Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Trichosanthes Kirilowii Kök Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Trichosanthes Kirilowii Kök Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Trichosanthes Kirilowii Kök Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler