PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Tribulus Terrestris Kök Ekstresi

Tribulus Terrestris Root Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Tribulus Terrestris Root Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
Tribulus Terrestris Kök Ekstresi kimyasal yapısı
C10H21N3O9

CosIng verisi

  • CosIng ID: 82742
  • INCI: TRIBULUS TERRESTRIS ROOT EXTRACT
  • CAS: 90131-68-3
  • EC: 290-381-1

Sık sorulan sorular

Tribulus Terrestris Kök Ekstresi nedir?
Henüz Tribulus Terrestris Root Extract için bir açıklamamız yok.
Tribulus Terrestris Kök Ekstresi gözenek tıkar mı?
Tribulus Terrestris Kök Ekstresi gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Tribulus Terrestris Kök Ekstresi mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Tribulus Terrestris Kök Ekstresi mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Tribulus Terrestris Kök Ekstresi hamilelikte kullanılabilir mi?
Tribulus Terrestris Kök Ekstresi hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler