PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Tribulus Terrestris Meyve/Kök Özü

Tribulus Terrestris Fruit/Stem Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Tribulus Terrestris Fruit/Stem Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
Tribulus Terrestris Meyve/Kök Özü kimyasal yapısı
C10H21N3O9

CosIng verisi

  • CosIng ID: 82743
  • INCI: TRIBULUS TERRESTRIS FRUIT/STEM EXTRACT
  • CAS: 90131-68-3
  • EC: 290-381-1

Sık sorulan sorular

Tribulus Terrestris Meyve/Kök Özü nedir?
Henüz Tribulus Terrestris Fruit/Stem Extract için bir açıklamamız yok.
Tribulus Terrestris Meyve/Kök Özü gözenek tıkar mı?
Tribulus Terrestris Meyve/Kök Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Tribulus Terrestris Meyve/Kök Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Tribulus Terrestris Meyve/Kök Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Tribulus Terrestris Meyve/Kök Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Tribulus Terrestris Meyve/Kök Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler