PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Tribulus Terrestris Özü

Tribulus Terrestris Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Tribulus Terrestris Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
Tribulus Terrestris Özü kimyasal yapısı
C10H21N3O9

CosIng verisi

  • CosIng ID: 59799
  • INCI: TRIBULUS TERRESTRIS EXTRACT
  • CAS: 90131-68-3
  • EC: 290-381-1

Sık sorulan sorular

Tribulus Terrestris Özü nedir?
Henüz Tribulus Terrestris Extract için bir açıklamamız yok.
Tribulus Terrestris Özü gözenek tıkar mı?
Tribulus Terrestris Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Tribulus Terrestris Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Tribulus Terrestris Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Tribulus Terrestris Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Tribulus Terrestris Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler