PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Triasetin

Triacetin

%0 kullanıcı beğeniyor · 86 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Triasetin gliserin ve asetik asitten gelir. Antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Mikroorganizmaları öldürme kabiliyeti nedeniyle bakterilerin neden olduğu kokuyu azaltmaya yardımcı olabilir. Bu nedenle, bir maskeleme bileşenidir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Antimikrobiyal
  • Maskeleme
  • Çözücü
  • Film Şekillendirme
  • Plasti CI Ser
Triasetin kimyasal yapısı
C9H14O6

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38645
  • INCI: TRIACETIN
  • INN: triacetin
  • CAS: 102-76-1
  • EC: 203-051-9

Sık sorulan sorular

Triasetin nedir?
Triasetin gliserin ve asetik asitten gelir. Antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Mikroorganizmaları öldürme kabiliyeti nedeniyle bakterilerin neden olduğu kokuyu azaltmaya yardımcı olabilir. Bu nedenle, bir maskeleme bileşenidir.
Triasetin gözenek tıkar mı?
Triasetin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Triasetin mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Triasetin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Triasetin hamilelikte kullanılabilir mi?
Triasetin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 86 ürünü gör

Kaynaklar