PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Tri-C14-15 Alkil Sitrat

Tri-C14-15 Alkyl Citrate

%0 kullanıcı beğeniyor · 10 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Tri-C14-15 Alkyl Citrate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
  • Plasti CI Ser

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80299
  • INCI: TRI-C14-15 ALKYL CITRATE
  • CAS: 222721-94-0

Sık sorulan sorular

Tri-C14-15 Alkil Sitrat nedir?
Henüz Tri-C14-15 Alkyl Citrate için bir açıklamamız yok.
Tri-C14-15 Alkil Sitrat gözenek tıkar mı?
Tri-C14-15 Alkil Sitrat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Tri-C14-15 Alkil Sitrat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Tri-C14-15 Alkil Sitrat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Tri-C14-15 Alkil Sitrat hamilelikte kullanılabilir mi?
Tri-C14-15 Alkil Sitrat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler