Tri-C12-13 Alkil Sitrat
Tri-C12-13 Alkyl Citrate
%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Tri-C12-13 Alkyl Citrate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Yumuşatıcı
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 80298
- INCI: TRI-C12-13 ALKYL CITRATE
- CAS: -
- EC: -
Sık sorulan sorular
- Tri-C12-13 Alkil Sitrat nedir?
- Henüz Tri-C12-13 Alkyl Citrate için bir açıklamamız yok.
- Tri-C12-13 Alkil Sitrat gözenek tıkar mı?
- Tri-C12-13 Alkil Sitrat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Tri-C12-13 Alkil Sitrat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Tri-C12-13 Alkil Sitrat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Tri-C12-13 Alkil Sitrat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Tri-C12-13 Alkil Sitrat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.