PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Traneksamik Asit

Tranexamic Acid

%97 kullanıcı beğeniyor · 548 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Traneksamik Asit en iyi hiperpigmentasyon, renk değişikliği ve melazmayı tedavi etmek için kullanılır. Ayrıca daha güçlü bir cilt bariyeri oluşturmaya yardımcı olabilir. Uygulandıktan sonra, Traneksamik Asit UV maruziyetinden kaynaklanan iltihabı azaltmaya başlar. Traneksamik Asit ayrıca cilt hücrelerimizin pigment üretim hücreleriyle buluşmasını önler. Parlatıcı özelliği, sivilce izlerinin ve izlerinin görünümünü azaltmada harika kılar. Eğlenceli gerçek: Traneksamik Asit aynı zamanda ağır kanamayı azaltmak için kullanılan bir ilaçtır. Bu asit, bir amino asit olan lizinden türetilir.

Ne olduğu

—

Faydalar

  • Karanlık Noktalara Yardımcı Olur: Koyu lekeler, cildin güneşe maruz kalması nedeniyle rengini değiştirdiği alanlardır.
  • Yara İyileşmesi İçin İyi: Yara izi, cilt yaralandıktan ve iyileştikten sonra kalan fibröz doku alanıdır.

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Büzücü
  • Cilt Bakımı
Traneksamik Asit kimyasal yapısı
C8H15NO2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80291
  • INCI: TRANEXAMIC ACID
  • CAS: 1197-18-8
  • EC: 214-818-2

Sık sorulan sorular

Traneksamik Asit nedir?
Traneksamik Asit en iyi hiperpigmentasyon, renk değişikliği ve melazmayı tedavi etmek için kullanılır. Ayrıca daha güçlü bir cilt bariyeri oluşturmaya yardımcı olabilir. Uygulandıktan sonra, Traneksamik Asit UV maruziyetinden kaynaklanan iltihabı azaltmaya başlar. Traneksamik Asit ayrıca cilt hücrelerimizin pigment üretim hücreleriyle buluşmasını önler. Parlatıcı özelliği, sivilce izlerinin ve izlerinin görünümünü azaltmada harika kılar. Eğlenceli gerçek: Traneksamik Asit aynı zamanda ağır kanamayı azaltmak için kullanılan bir ilaçtır. Bu asit, bir amino asit olan lizinden türetilir.
Traneksamik Asit faydaları nelerdir?
Traneksamik Asit şu faydalarla ilişkilendirilir: Karanlık Noktalara Yardımcı Olur: Koyu lekeler, cildin güneşe maruz kalması nedeniyle rengini değiştirdiği alanlardır.; Yara İyileşmesi İçin İyi: Yara izi, cilt yaralandıktan ve iyileştikten sonra kalan fibröz doku alanıdır..
Traneksamik Asit gözenek tıkar mı?
Traneksamik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Traneksamik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Traneksamik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Traneksamik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Traneksamik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 548 ürünü gör

Kaynaklar