PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Tokoferil Linoleat

Tocopheryl Linoleate

%0 kullanıcı beğeniyor · 37 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Tokoferil Linoleat bir antioksidandır.

Ne olduğu

  • Antioksidanlar: Antioksidanlar oksidasyonu veya hücre hasarına yol açan ve yaşlanma belirtilerini düzelttiği, cilt tonunu aydınlatdığı ve bazı antioksidanların kolajeni uyarmaya yardımcı olduğu bulunan kimyasal bir reaksiyonu engeller.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Antioksidanlar
  • Cilt Koruyucu
Tokoferil Linoleat kimyasal yapısı
C47H80O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38628
  • INCI: TOCOPHERYL LINOLEATE
  • CAS: 36148-84-2

Sık sorulan sorular

Tokoferil Linoleat nedir?
Tokoferil Linoleat bir antioksidandır.
Tokoferil Linoleat gözenek tıkar mı?
Tokoferil Linoleat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Tokoferil Linoleat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Tokoferil Linoleat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Tokoferil Linoleat hamilelikte kullanılabilir mi?
Tokoferil Linoleat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 37 ürünü gör